Wie ooit het slachtoffer is geworden van een woninginbraak, weet dat dit meer sporen nalaat dan je van tevoren had vermoed. Niet alleen is het heel vervelend dat anderen er met jouw spullen vandoor gaan, een woninginbraak laat ook vaak mentale sporen achter bij het slachtoffer. Niet zelden voelen mensen zich lange tijd niet meer veilig in hun eigen huis, slapen zij slecht en voelen zij altijd een soort spanning. Genoeg reden dus om te voorkomen dat je ooit het slachtoffer wordt van een groep bandieten. Gelukkig is het niet moeilijk om je woning goed te beveiligen. Ook is het niet nodig om een forse investering te doen. Het enige wat nodig is, is een verzekering afsluiten bij Univé. Wij laten je zien hoe je dit kunt doen. 

 

Een goed alarm voor je huis

Wanneer je een alarminstallatie wilt laten aanbrengen, kun je dit regelen via Univé. Deze verzekeringsmaatschappij biedt de mogelijkheid om de veiligheid van je woning te verzekeren. Dit houdt in dat je bij deze partij een verzekering neemt waardoor je een hoogwaardig alarmsysteem thuis krijgt. Dit systeem kun je eenvoudig zelf aanbrengen en vervolgens heb je het dieven heel moeilijk gemaakt om nog in jouw woning binnen te dringen. Probeert iemand desondanks toch via de deur of het raam naar binnen te komen, dan zal het alarm van zich laten horen. Via de bijgeleverde app krijg jij ook gelijk een bericht wanneer je op dat moment niet thuis bent. Jij kunt dan zelf de politie inschakelen die de dief in de kraag kan vatten. 

 

Een gevoel van veiligheid

Met een alarmsysteem dat je via Univé kunt aanvragen, creëer je een gevoel van veiligheid bij je thuis. Wanneer je denkt dat er bij jou in huis niets te halen valt, dan moeten we je helaas teleurstellen. Juist in huizen waarvan men denkt dat er niets interessants te stelen valt, zien we dat er vaak ingebroken wordt. Voor een inbreker is een onbeveiligd huis namelijk een heel gemakkelijk doelwit. Als zij even snel een tablet, telefoon of tv mee kunnen stelen, zullen zij dat zeker doen. Zorg er daarom voor dat deze gelegenheidsdieven geen kans krijgen en breng een alarmsysteem aan dat inbrekers op een afstand zal houden. Zo weet je zeker dat niemand er met jouw kostbare spullen vandoor zal gaan en dat jij een stukje gemoedsrust in huis haalt. 

 

Univé maakt het makkelijk

Mocht je denken: zo’n verzekering spreekt mij sterk aan, dan kun je altijd even naar de site van Univé gaan om te kijken welke andere verzekeringen je hier nog meer kunt afsluiten. Je zult zien dat onder de ‘Veilig Wonen’ verzekeringen interessante mogelijkheden te vinden zijn om het leven gemakkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld het onderhoud aan je dakgoten of je cv-ketel uitbesteden aan de experts van Univé. Zo weet je zeker dat je nooit met achterstallig onderhoud te maken krijgt en dat alles zonder dat jij er zelf werk van hoeft te hebben.